Byttelek og komme tilbake med leken

Hei på deg! 👋

Lille valpen min Frost er allerede 12 uker – tiden flyr! For meg er det viktig å lære hundene motivasjon og kontakt i trening, samt stimulere til samarbeid og glede. Jeg lever etter regelen om at så lenge hunden ikke gjør som vi har sagt, så har vi ikke lært den det godt nok – og vi som hundetrenere må gjøre en bedre jobb. Hunder skal forstå hva vi ønsker av dem.

Derfor har jeg et stort fokus på temaene nedenfor i valpeperioden på mine kurs, og fokuserer på at dette er noe valpen skal forstå godt. Det er disse som legger grunnlaget mitt for grunntreningen de første ukene og månedene med valpen min.

Håper du blir med å trene!

Serien “Tren med Michelle” er en spennende serie der vi får dykke inn i Michelle Malmåsen sin treningsverden. Dere vil få ekslusive tips, videoer og treningsplaner hentet rett ut fra hennes treningsdagbok. Enten du trener mot en hverdagslydig hund eller en konkurransehund, er vi ganske sikker på at du vil finne noe nyttig her 🤩​
🐶 Produkter jeg anbefaler til dette temaet!

Bruk rabattkoden “michelle” for å få 15 % rabatt på alle ordinære varer på www.shoppen.no.

Tema: Leksutvikling

I denne serien “Tren med Michelle” får du innblikk i min treningsverden. Akkurat for tiden jobber jeg med leksutvikling med valpen min Frost, der hovedfokuset er byttelek og at hun skal komme tilbake med leken. Dette er nyttige verkøy både for å utvikle en god relasjon og et godt samarbeid, men det er også viktige verktøy for videre trening.

I min Shoppen Treningsdagbok har jeg nå laget meg egne treningsmål for april. Husk at du kan bli med på treningen samtidig som meg i april, eller du kan bli med senere når du selv ønsker.

Jeg liker å sette opp konkrete målsettinger for et bestemt tema, slik at jeg har full kontroll på hvordan jeg skal planlegge øktene mine videre. På “store” temaer er jeg nødt til å dele målsettingene opp i flere små deler, for eksempel i øvelsene spor, fri ved fot eller apportering.

Hvis du også ønsker å trene på dette temaet kan du enten kopiere mine treningsmål eller lage deg dine egne med inspirasjon fra mine mål. Det viktigste er at du setter mål som passer deg og din hund, og ut ifra hva dere ønsker å oppnå sammen.

Dette blir gøy!

Treningschallenge - er du med?

Jeg skal fokusere på dette temaet i hele april for å sikre en supergod lek sammen med Frost. For å få enda bedre kontroll på hvor ofte jeg trener på dette temaet skal jeg denne måneden bruke en “Månedlig tracker”. Fordelen med denne er at jeg på slutten av måneden kan se hvor mye jeg har trent, og hvor langt jeg har kommet ut ifra antall økter.

Er jeg ikke fornøyd med resultatet i april, kan jeg enkelt for eksempel evaluere om jeg har trent for lite, for mye, for ensformig eller for sporadisk.

På høyre side ser du et eksempel på hvordan man kan bruke den månedelig trackeren.

Trykk her for å laste ned en blank mal du kan bruke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Skroll til toppen